2019-06-01
フィンコンフォート Finn Comfort レディース 女性用 シューズ 靴 ブーツ アンクルブーツ ショート Cranston - Dark Grey Velourこちらの商品は フィンコンフォート Finn Comfort レディース 女性用 シューズ 靴 ブーツ アンクルブーツ ショート Cranston - Dark Grey Velour です。

商品は弊社アメリカ支社からの取り寄せとなります。あす楽、代引きでの発送はお受けできません。
注文後のサイズ変更・キャンセルは出来ませんので、十分なご検討の上でのご注文をお願いいたします。

※靴など、オリジナルの箱が無い場合がございます。ご確認が必要な場合にはご購入前にお問い合せください。
※画面の表示と実物では多少色具合が異なって見える場合もございます。
※ご入金確認後、商品の発送まで1から3週間ほどかかります。
※アメリカ商品の為、稀にスクラッチなどがある場合がございます。使用に問題のない程度のものは不良品とは扱いませんのでご了承下さい。

━ カタログ(英語)より抜粋 ━

Show off your style as you take on the town in the all-day comfort of the Finn Comfort(R) Cranston bootie!
Stylish bootie in a modern silhouette.
Lace-up closure.
Uppers of durable leather.
Leather lining for a soft feel.
Removable insole is hand-washable, orthopedic, and provides maximum support.
Flexible, lightweight, and shock-absorbing PU outsole.
Made in Germany.
Product measurements were taken using size 9 (UK Women's 6.5), width Medium. サイズにより異なりますので、あくまで参考値として参照ください.
Weight of footwear is based on a single item, not a pair.
実寸(参考値):
Weight: 約 370 g

フィンコンフォートFinnComfortレディース女性用シューズ靴ブーツアンクルブーツショートCranston-DarkGreyVelour