2019-06-10
送料無料 アークテリクス Arc'teryx メンズ 男性用 ファッション スノーパンツ Iser Pants - Proteusこちらの商品は アークテリクス Arc'teryx メンズ 男性用 ファッション スノーパンツ Iser Pants - Proteus です。

商品は弊社アメリカ支社からの取り寄せとなります。あす楽、代引きでの発送はお受けできません。
注文後のサイズ変更・キャンセルは出来ませんので、十分なご検討の上でのご注文をお願いいたします。

※靴など、オリジナルの箱が無い場合がございます。ご確認が必要な場合にはご購入前にお問い合せください。
※画面の表示と実物では多少色具合が異なって見える場合もございます。
※ご入金確認後、商品の発送まで1から3週間ほどかかります。
※アメリカ商品の為、稀にスクラッチなどがある場合がございます。使用に問題のない程度のものは不良品とは扱いませんのでご了承下さい。

━ カタログ(英語)より抜粋 ━

The lightweight, weatherproof shell of the Iser Pant offers premium ski and snowboard performance for cutting down the ski slopes or chasing powder lines through the backcountry.
Trim Fit is a motion-friendly cut with reduced fabric for minimal bulk.
N70p GORE-TEX(R) 3L fabric with flannel backer: Dense plainweave reduces yarn exposure for extreme abrasion resistance. Specialized shell creates a soft, quiet finish without the crunchy, noisy character of traditional hardshells. Breathable two-layer membrane bonded to the shell. Windproof and waterproof design with fully taped seams. Low-loft, brushed flannel backing offers a light degree of insulation.
Outseam zips quickly dump excess heat.
Belt-loop waistband with integrated tunnel belt.
Zip fly with snap-button closure.
Shared side zips provide single-point entry to the hand and cargo pockets.
Highly durable Keptrotec(TM) panels reinforce the insteps.
100D Cordura(TM) PowderCuff(TM) gaiter protects from snow entry.
RECCO(R) avalanch rescue system is a two-part reflector and detector system to increase the chance of recovery in an emergency.
100% nylon;Lining: 100% nylon.
Machine wash and tumble dry.
※掲載の寸法や重さはサイズ「32, inseam 32」を計測したものです. サイズにより異なりますので、あくまで参考値として参照ください.
実寸(参考値):
Waist Measurement: 約 83.82 cm
Outseam: 約 105.41 cm
Inseam: 約 81.28 cm
Front Rise: 約 27.94 cm
Back Rise: 約 44.45 cm
Leg Opening: 約 50.80 cm

アークテリクスArcteryxメンズ男性用ファッションスノーパンツIserPants-Proteus