2019-04-13
フライ Frye レディース 女性用 シューズ 靴 ブーツ レースアップブーツ Myra Lug Combat - Forest Soft Oiled Suedeこちらの商品は フライ Frye レディース 女性用 シューズ 靴 ブーツ レースアップブーツ Myra Lug Combat - Forest Soft Oiled Suede です。

商品は弊社アメリカ支社からの取り寄せとなります。あす楽、代引きでの発送はお受けできません。
注文後のサイズ変更・キャンセルは出来ませんので、十分なご検討の上でのご注文をお願いいたします。

※靴など、オリジナルの箱が無い場合がございます。ご確認が必要な場合にはご購入前にお問い合せください。
※画面の表示と実物では多少色具合が異なって見える場合もございます。
※ご入金確認後、商品の発送まで1から3週間ほどかかります。
※アメリカ商品の為、稀にスクラッチなどがある場合がございます。使用に問題のない程度のものは不良品とは扱いませんのでご了承下さい。

━ カタログ(英語)より抜粋 ━

※デザイン等は、製造された年式により若干異なる場合がございますので、ご了承ください.
Beauty meets disciplined style in the WWII-inspired design of the Frye(R) Myra Lug boot.
Polished soft full grain Italian leather upper.
Leather will age beautifully with time and wear.
Lace-up system with sturdy eyelets and metal hook hardware for a secure fit.
Inside zip closure for easy on and off.
Soft leather lining for a more comfortable fit and feel.
Lightly cushioned leather footbed for added comfort.
Stacked leather heel.
Durable rubber outsole with pronounced lugs for added stability and traction.
※掲載の寸法や重さはサイズ「9, width B - Medium」を計測したものです. サイズにより異なりますので、あくまで参考値として参照ください.
Weight of footwear is based on a single item, not a pair.
実寸(参考値):
Heel Height: 約 7.62 cm
Weight: 約 710 g
Shaft: 約 17.78 cm
Platform Height: 約 1.91 cm

フライFryeレディース女性用シューズ靴ブーツレースアップブーツMyraLugCombat-ForestSoftOiledSuede