2019-07-04
送料無料 ミッシェル Michele レディース 女性用 腕時計 ウォッチ ファッション時計 Deco Sport Black Silicone Watch - Blackこちらの商品は ミッシェル Michele レディース 女性用 腕時計 ウォッチ ファッション時計 Deco Sport Black Silicone Watch - Black です。

商品は弊社アメリカ支社からの取り寄せとなります。あす楽、代引きでの発送はお受けできません。
注文後のサイズ変更・キャンセルは出来ませんので、十分なご検討の上でのご注文をお願いいたします。

※靴など、オリジナルの箱が無い場合がございます。ご確認が必要な場合にはご購入前にお問い合せください。
※画面の表示と実物では多少色具合が異なって見える場合もございます。
※ご入金確認後、商品の発送まで1から3週間ほどかかります。
※アメリカ商品の為、稀にスクラッチなどがある場合がございます。使用に問題のない程度のものは不良品とは扱いませんのでご了承下さい。

━ カタログ(英語)より抜粋 ━

Add a playful, sporty vibe to your adventurous ways with the Michele(R) Deco Sport Black Silicone Watch.
Strap is interchangeable with any 18mm Michele watch straps or bracelets.
Stainless steel square case.
Adjustable black silicone strap.
Traditional buckle closure.
Three-hand analog display with Swiss movement, and date display window.
Silver white sunray dial face features luminous indexes, minute track at inner perimeter, and brand logo.
Sapphire crystal window.
Black bezel.
Cabochon crown with brand logo.
Splash resistant 5 ATM/50 meters.
実寸(参考値):
Case Height: 36 mm
Case Width: 34 mm
Case Depth: 9 mm
Band Width: 16 mm
Band Circumference/Length: 約 21.59 cm
Weight: 約 60 g

ミッシェルMicheleレディース女性用腕時計ウォッチファッション時計DecoSportBlackSiliconeWatch-Black
日本未発売 国内未発売 セール品 海外ブランドのスニーカー、ワンピース、ドレス、水着、子供服までインポートブランド多数!